NATIONALE HALFJAARSDUIK

De Nationale Halfjaarsduik, ook wel 'De Niet Zo Heel Stoere Maar Éxtra Gezellige Halfjaarsduik' vindt jaarlijks plaats op 1 juli.

We roepen iedereen in Nederland op om op donderdag 1 juli 2021 om 18.00 uur precies op de Officiële Halfjaarsduiklocaties of op andere geschikte plaatsen (zee, meer, plas of rivier) gezamenlijk (en veilig!) te water te gaan. Let alsjeblieft goed op elkaar.

Aansluitend wordt een dronk uitgebracht op deze geweldige prestatie én - dat spreekt voor zich - op Halfjaarsdag! Of beter gezegd, dan gaan we gezellig aan de borrel om de tweede helft van het jaar feestelijk in te luiden.

Daarmee vieren we niet alleen Halfjaarsdag, maar vooral hetgeen we in de tweede helft van het jaar allemaal nóg beter gaan doen. Of alsnog gaan doen wat we van plan waren, vanaf 1 januari jongstleden.

Of, door voortschrijdend inzicht, wat we in die tweede helft van het jaar ánders willen gaan doen. Voor elkaar, maar natuurlijk óók voor jezelf!

Voor iedereen in Nederland alvast een Happy Half Year!

 

De Halfjaarsduik 2021 vindt plaats in o.m.

Zandvoort, Scheveningen, Sloterplas (Amsterdam), Vlieland, Curacao, Egmond aan Zee, Texel, Haarrijnseplas (Utrecht), Bonaire, Schiermonnikoog, Aalsmeer, Loosdrecht, Leeuwarden. En op nog zo'n 200 plaatsen.

 

 

Meer informatie via deze website en via de media in de aanloop naar 1 juli, of via office@halfyearseve.com